divendres, de juny 08, 2007

Sony acomiada 160 empleats a causa de males ventes

La divisió de videojocs de Sony, encarregada de desenvolupar la consola Play Station 3, reduirà el seu personal vinculat en Estats Units, continuant amb un procés de retallada de nòmina inicat a l'abril a Europa amb la baixa de 160 empleats.

La informació la van donar a conèixer alts directius de l'empresa japonesa les pèrdues de la qual durant l'any fiscal acabat el 31 de març ascendeixen a uns 1.900 milions de dòlars, atribuïts principalment als alts costos que va implicar la inversió en la consola PS3, la qual no ha assolit superar la popularitat de la Wii de Nintendo.


La suma total de la retallada encara no ha estat donat a conèixer, ni tampoc la data que tindrà començament, però des de Sony adverteixen que es tracta d'un pla que busca reduir els costos en aquest país. Aquesta divisió de Sony es va destacar com una de les més prosperes de la corporació gràcies al domini incontrastable de la PlayStation 1 i 2 en el mercat de les videoconsoles.

No obstant això, la demanda per la PS3 no ha estat la projectada inicialment per les directives, a causa de els alts preus del dispositiu i als pocs jocs disponibles per al mateix, d'acord a l'opinió dels experts.

Aquesta disminució en les vendes es va veure afectada ulteriorment pel creixement de Wii, que durant el mes passat va vendre a Japó 251,794 unitats contra les 45,321 de la PS3, d'acord a xifres publicades pel magazine japones Enterbrain.
Font: NoticiasDot