dimecres, de juny 06, 2007

ELS TELETUBBIES


“Els Teletubbies” és una sèrie de dibuixos animats molt coneguda arreu del món. La sèrie tracta de quatre ‘titelles’ que viuen en el seu país i dins la seva casa passen les tardes. Cada capítol és diferent però sempre hi ha un espai on hi surt un vídeo gravat per nens seguidors de la sèrie. Els nens envien el vídeo i els Teletubbies la retransmeten.

Doncs bé, el cas és que en el país de Polònia, s’ha prohibit la retransmissió aquesta sèrie per televisió. L’argument és el següent: hi ha un dels personatges, Tinkiwinki , porta una bossa de mà i com a conseqüència fomenta la homosexualitat.

La Unió Europea va ser la primera en queixar-se d’aquests actes. Els hi va semblar una decisió molt homofòbica.

Segons la meva opinió aquesta prohibició és un acte molt injusta. Crec que només pel simple fet que un personatge d’una sèrie per a nens porti una bossa vulgui dir que sigui homosexual, ni molt menys que fomenti la homosexualitat. Creuen els polacs que prohibint uns dibuixos animats no hi hauran més parelles homosexuals? O que bé en reduiran el nombre?

Un petit apunt: el públic són nens de tres anys!!!
Penseu-hi.

èLia.

1 comentari:

[Mire.. ha dit...

elia estas boja :)

bé no em sembla just aixó, trobo que es una tonteria aixo de perque porti una bossa a la mà prohibeixin aquets dibuixos.

un petó.
torno a repetir:
elia com se ten va sisplau.